Najava edukacija Smart Youth projekta u travnju

International (1)
Najava edukacija Smart Youth projekta u ožujku
11/03/2023
IMG_20230416_145718
Održan Hack4Split 2023 obilježen zelenim inovacijama
21/04/2023
prikaži sve

Najava edukacija Smart Youth projekta u travnju

International

U sklopu projekta Smart Youth održavaju se edukacije iz područja pametnog turizma kroz koje ćemo ugostiti stručnjake iz privatnog sektora, javnog sektora i neprofitnih organizacija koji će na primjeru svojih projekata i aktivnosti predstaviti kako oni doprinose primjeni IoT tehnologija i stvaranju pametnih gradova. 

Cilj projekta je da mladi postanu aktivni i ‘pametni’ građani, te da se što više mladih osoba uključi u kreiranje rješenja u domeni pametnih tehnologija i digitalizacije koji će doprinijeti razvoju lokalne infrastrukture i povećanju gospodarske aktivnosti.

U travnju nas očekuju dvije edukacije:

1) “Tehnologija je potrebna turizmu: Sinergija IoT, AI i turizma”  18. travnja  s početkom u 14:15, edukaciju će održati Marko Romanjik Team Lead i Project manager  startupa Go!ng places

2) “Blending History and Technology: IT in the World of Tourism” 25. travnja s početkom u 17:00 h, edukaciju će održati Josip Drinovac  CO – founder startupa PieLab i Project Manager u iMediaMatch i SportCC.

Prijaviti se možete OVDJE.

Edukacije se održavaju online, preko Zoom platforme. Svi prijavljeni dobit će poveznice za edukacije dan prije održavanja.

Svi polaznici koji slušaju edukacije iz ovog ciklusa dobiti će Europass potvrdu za sudjelovanje.

Projekt je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se od 1. lipnja 2022. do 31. svibnja 2023.