Najava edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja u srpnju kroz projekt AktivniST

1
Najava edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja u lipnju kroz projekt AktivniST
31/05/2022
2
Najava projekta “Smart Youth”
18/07/2022
prikaži sve

Najava edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja u srpnju kroz projekt AktivniST

1

U sklopu projekta AktivniST u srpnju nastavljamo sa ciklusom edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja kroz koje ćemo ugostiti razne stručnjake iz privatnog sektora, javnog sektora i neprofitnih organizacija koji će na primjeru svojih projekata i aktivnosti predstaviti kako oni doprinose, a kako svi mi to možemo doprinijeti, ostvarivanju UN Ciljeva održivog razvoja unutar područja u kojem djeluju i posluju. Cilj ciklusa edukacija je približiti mladima načine kako kroz poduzetništvo i društveni angažman možemo doprinijeti ostvarivanju UN ciljeva održivog razvoja do 2030. godine te ih potaknuti na aktivno građanstvo i doprinos rješavanju problema lokalne zajednice.

U srpnju nas očekuju dvije edukacije:

1) unutar Cilja 6 – Čista voda i sanitarni uvjeti, 7. srpnja s početkom u 15:00h edukaciju će održati Davor Pezdevšek iz Grover – Eco Mobile Car Wash, na temu “Grover – ekološka mobilna autopraonica za uštedu i očuvanje vode “.

2) unutar Cilja 7 – Pristupačna i čista energija, 22. srpnja s početkom u 18:00h, edukaciju će održati Mislav Javor iz tvrtke AMPnet na temu “Zelene valute: Stabilne kriptovalute pokrivene ulaganjima u obnovljive izvore energije”.

Radionice se održavaju online, preko Zoom platforme. Svi prijavljeni dobit će poveznice za edukacije dan prije održavanja. Prijave se vrše preko poveznice https://forms.gle/LsbjPb44Bi8N7gJe6

Svi polaznici koji prođu sve radionice iz ovog ciklusa dobiti će Europass potvrdu za sudjelovanje.

Edukacije se održavaju u sklopu projekta “AktivniST”, sufinanciranog sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.