GEW SPLIT 2021 - Program

U sklopu Global Entrepreneurship Week Split programa imati ćete priliku sudjelovati u edukativnim predavanjima, radionicama, panel diskusijama i networking eventovima.

Ponedjeljak 8.11.2021.

Mjesto održavanja: Online, Zoom
13:00 – 14:30
„Izrada kvalitetnog životopisa“ - Maja Frapporti-Roglić, Hrvatski zavod za zapošljavanje (Prijava)
18:00 – 19:00
„Predstavljanje programa Studentskog poduzetničkog inkubatora“ (Prijava)

Utorak 9.11.2021.

Mjesto održavanja: Online, Zoom
13:00 – 14:30
„Priprema motivacijskog pisma i molbe za posao“ - Maja Frapporti-Roglić, Hrvatski zavod za zapošljavanje (Prijava)
18:00 – 19:00
„Content marketing“ - Ilija Brajković, Kontra agency (Prijava)

Srijeda 10.11.2021.

Mjesto održavanja: Online, Zoom
13:00 – 14:30
„Koji individualni potencijali čine kvalitetnog kandidata za posao?" - Maja Frapporti-Roglić, Hrvatski zavod za zapošljavanje (Prijava)
18:00 – 19:00
„Predstavljanje programa Europskih snaga solidarnosti na primjeru projekta Studentski digitalni HUB“ (Prijava)

Četvrtak 11.11.2021.

Mjesto održavanja: Online, Zoom
13:00 – 14:30
„Priprema za proces razgovora za zapošljavanje" - Maja Frapporti-Roglić, Hrvatski zavod za zapošljavanje (Prijava)
15:00 – 16:00
„Nagrade i bonusi svakom projektu osiguravaju uspješnost - mit ili stvarnost?“ - Alan Mirko Poldrugač, SAP (Prijava)

Petak 12.11.2021.

Mjesto održavanja: Online, Zoom
13:00 – 14:00
„Važnost profiliranja kupca i važnost brenda za male i srednje poduzetnike" - Ana Miličević, AdFabric.co (Prijava)
15:00 – 16:00
„Developing blockchain startups by Chromaway" (Prijava)
Obzirom na ograničen broj mjesta, molimo Vas da se obvezno prijavite za predavanja i radionice na kojima želite sudjelovati.

The Global Entrepreneurship Network (GEN)

Global Entrepreneurship Network (GEN) je platforma programa i inicijativa usmjerenih na stvaranje jednog globalnog poduzetničkog ekosustava. GEN pomaže ljudima u 160 zemalja da svoje ideje pretvore u obećavajuće nove pothvate - stvarajući radna mjesta, ubrzavanjem inovacija i jačanjem gospodarske stabilnosti u svijetu. Jedan od ovih programa je i Global Entrepreneurship Week (GEW) kojeg ove godine šestu godinu za redom u gradu Splitu organizira Studentski poduzetnički inkubator (SPI).

Global Entrepreneurship Week (GEW)

Global Entrepreneurship Week je manifestacija koja se održava jednom godišnje diljem svijeta a služi proslavi poduzetništva, inovativnosti i kreatora posla koji pokreću startupe-e i sprovode ideje u stvarnost, potiču ekonomski rast i šire blagostanje svoje zajednice. Tijekom jednog tjedna u mjesecu studenom svake godine, GEW inspirira ljude posvuda kroz lokalne, nacionalne i globalne aktivnosti da istraže svoje potencijale kao poduzetnici i inovatori.

Ove aktivnosti, od velikih natjecanja i događanja do networking druženja, povezuju sudionike s potencijalnim suradnicima, mentorima te potencijalnim investitorima - upoznavajući ih s novim mogućnostima i prilikama.


Tisuće novih startup-ova proizašli su iz "bootcamp"-ova  organiziranih tijekom GEW-a. Stotine sveučilišta ojačala su svoju suradnju koja im pomaže u komercijalizaciji njihovih znanstvenih istraživanja. Istraživači i političari diljem svijeta uključuju se u rasprave s ciljem ispitivanja i unaprjeđivanja temeljnih politika potrebnih za promicanje poduzetničkog rasta. Mnogobrojni serijski poduzetnici uključuju se u GEW dijeljenjem svog znanja i održavanjem praktičnih treninga.Također, svjetski čelnici i lokalni izabrani dužnosnici podjednako su prihvatili ovu globalnu kampanju kako bi potaknuli gospodarski rast i razvoj startup-ova u svojim zemljama i zajednicama. 

GEW je više nego samo kampanja podizanja svijesti o poduzetništvu. To je platforma za povezivanje i suradnju - uključivanjem svih igrača duž poduzetničkog spektra u jačanju ekosistema diljem svijeta.

GEW se dosad proširio u preko 160 zemalja diljem svijeta te će se ove godine održati 8.-14.studenog 2021.