How to get investment? – Tracy Gray

hbor
Radionica 7 koraka do kredita
29/06/2017
Facebook Cover
Global Opportunities Beyond Borders
19/09/2017
prikaži sve

How to get investment? – Tracy Gray

cover

Studentski poduzetnički inkubator (SPI) u suradnji s
U.S. Embassy Zagreb i WIP coworking
,

organizira besplatno predavanje

How to get investment?

koje će se održati u utorak 19. rujna 2017.g. u 18:00 h
u WIP coworking prostoru,
Velebitska 147, Split

Gđa. Gray je osnivačica i menadžerica „The 22 Capital Group“, VC-a s misijom kreiranja novih poslova s ciljem rasta izvoznih kapaciteta proizvodnih poduzeća Južne Kalifornije, s posebnim fokusom na poduzeća u vlasništvu žena i manjina. Gđa. Gray je bila i direktor VC konzalting tvrtke, gdje je privukla preko $30 milijuna kapitalnih ulaganja; investicijski analitičar u „Zone Ventures“, gdje je njena prva investicijska odluka, DivX, postigla tržišnu vrijednost od $435 milijuna na IJP; direktor ekonomskog razvoja u neprofitnoj organizaciji; rukovoditelj projekta na NASA-inom Space Shuttle programu.


Gđa. Gray je trenutno u savjetničkom odboru „Exergy Systems Inc.“ i „Isidore Electronics Recycling“ (prodani „Homeboy Industries“). Sudjeluje u odborima nekoliko neprofitnih organizacija i čest je govornik na raznim konferencijama i događajima. Gđa. Gray ima B.S. iz matematike s fokusom na aeronautiku s University of California, Santa Barbara i dvojni MBA s Columbia University i University of California, Berkeley.


Nakon njene prezentacije u utorak, sudionici će moći predstaviti svoje startupe i projekte te dobiti povratne informacije od gđe. Gray.


Predavanje je ograničeno na 35 polaznika, pa molimo zainteresirane da se prijave putem e-maila: lana.ugrcic@efst.hr najkasnije do 17. rujna 2017.g.