WORDPRESS RADIONICA

naopako21
Tribina „Startup naopako!”
20/04/2016
data_mining SPI web
DATA MINING – Uvod u rudarenje podataka
05/05/2016
prikaži sve

WORDPRESS RADIONICA

960 512 wordpress

Želite napraviti svoju web stranicu? Imate projekt, proizvod, uslugu i/ili tvrtku te ih želite predstaviti i putem Interneta kako bi došli do ciljane publike? Ili jednostavno želite naučiti novu vještinu i obogatiti svoj CV?.

WordPress je besplatno rješenje o kojem možete naučiti kroz našu radionicu te ga primjeniti za izradu vlastite web stranice. WordPress je jedan od najraširenijih alata za izradu web stranica. Iako je u početku bio poznat kao alat za blogere, razvio se u jedan od globalno najkorištenijih CMS-ova (eng. Content Management System).

Kroz ovu radionicu usvojiti ćete osnovne pojmove WordPress-a, shvatiti logiku rada CMS-a, te ćete nakon nje moći primijeniti naučene koncepte izrade web stranica.

Radionicu organiziraju SPI i udruga Startup.hr te će je voditi Domagoj Gojak iz tvrtke Slicejack. Radionica traje 4 sata te će se održati na EFST-u u dva dijela u sljedećim terminima:
12.svibnja, 18-20h (1.dio)
19.svibnja 18-20h (2.dio)

Broj polaznika je ograničen pa Vas molimo da se prijavite za sudjelovanje na mail: spi@efst.hr te priložite svoj CV mail-u.
Rok za prijavu: 1.svibnja 2016.

Event možete popratiti i na Facebooku-u.