Winning Puzzle /youth meetup/

HBOR
Izvori financiranja poduzetničkih pothvata
09/03/2016
960 512 marketing
START-UP | Marketing
01/04/2016
prikaži sve

Winning Puzzle /youth meetup/

winnpuzzlecover

Zbog želje da još više doprinese povezivanju i suradnji splitskih udruga mladih i za mlade, a sve s ciljem osnaživanja kapaciteta organizacija civilnog društva za rad s mladima, Klub mladih Split u suradnji sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom započinje organizaciju redovitih mjesečnih sastanaka članica i članova udruga mladih i za mlade.

Sastanci „Winning puzzle“ zamišljeni su kao neformalna druženja na kojima će se razmjenjivati ideje i iskustva te na kojima će se aktivni mladi bolje upoznati s radom ostalih udruga. Početni dio sastanaka bit će tematski, što znači da će se članovi udruga educirati o pojedinim temama zahvaljujući gostima predavačima.

Umrežavanje proaktivnih mladih doprinijet će svakom pojedincu i svakoj udruzi jer će doći do razmjene ideja, povezivanja, kao i partnerskih i suradničkih odnosa, a sve na dobrobit mladih i cjelokupne zajednice.

Na sastanke su dobrodošli članovi studentskih udruga i zborova, udruga mladih i za mlade i savjeta mladih.

Na prvom sastanku, koji će se održati u subotu, 12.3., s početkom u 17 h u Caffe Bar Academia, ponajviše će biti riječi o Natječaju Grada Splita za prijavu projekata udruga mladih i udruga za mlade u 2016. godini.

Svima kojima je potrebna pomoć u procjenjivanju ideje, razumijevanju Natječaja, pisanju projekta i prikupljanju dokumentacije želimo dati podršku i savjet. Isto tako, želja nam je osvijestiti udruge mladih da se međusobno ne bi trebale doživljavati kao konkurencija, već kao partneri u osmišljavanju i provedbi projekata za dobrobit mladih.

Osim razmjene savjeta i prenošenja primjera dobre prakse vezanih za Natječaj, prisutni će imati priliku predstaviti svoje i upoznati druge organizacije, a sve u neformalnoj atmosferi, uz piće i dobru glazbu!

Nadamo se da će ova inicijativa biti prepoznata kao prvi korak ka tješnjoj suradnji i povezivanju svih splitskih organizacija mladih i za mlade.

Event možete popratiti i na Facebooku-u.