Winning puzzle: Izvori financiranja u udrugama

CiGV5eGUUAU2Ppb
Split postaje dijelom Startup City Guide-a!
10/05/2016
data_mining SPI web
[Video] DATA MINING
17/05/2016
prikaži sve

Winning puzzle: Izvori financiranja u udrugama

winnpuzzlecover

Zbog želje da još više doprinese povezivanju i suradnji splitskih udruga mladih i za mlade, a sve s ciljem osnaživanja kapaciteta organizacija civilnog društva za rad s mladima, Klub mladih Split u suradnji sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom organizira redovite mjesečne sastanke članica i članova udruga mladih i za mlade.

Treće izdanje "Winning puzzle" druženja za članove udruga mladih i za mlade održat će se 21.5. (subota) s početkom u 18h u Caffe Bar Academia.

Naša tema ovog će puta biti izvori financiranja u udrugama; uz kavu ćemo razmjenjivati iskustva o tome na koje sve načine naše udruge ostvaruju prihode.

Svoje znanje i iskustva prenijet će nam Maja Dragojević, voditeljica financija u Klubu mladih Split i direktorica tvrtke Synergia, specijalizirane za računovodstvo neprofitnih organizacija i financijsko upravljanje projektima.

Maja će govoriti o različitim izvorima financiranja za udruge te otkriti sve što nas zanima o donacijama i sponzorstvima, članarinama, financiranju iz bespovratnih sredstava, gospodarskim djelatnostima i crowdfunding-u.

Vidimo se 21.5. u 18 h u Academie!

Event možete popratiti i na Facebooku-u.