Winning puzzle: Gradski program za mlade 2017.-2020.

575a7b461e353e342a8b465c
Student Business Academy finale
06/06/2016
wordcamp-split-featured
WordCamp Split
30/06/2016
prikaži sve

Winning puzzle: Gradski program za mlade 2017.-2020.

winnpuzzlecover

Zbog želje da još više doprinese povezivanju i suradnji splitskih udruga mladih i za mlade, a sve s ciljem osnaživanja kapaciteta organizacija civilnog društva za rad s mladima, Klub mladih Split u suradnji sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom organizira redovite mjesečne sastanke članica i članova udruga mladih i za mlade.

Četvrto izdanje "Winning puzzle" druženja za članove udruga mladih i za mlade održat će se 20.6. s početkom u 18h u Caffe Bar Academia.

Naša će tema ovog puta biti vezana općenito za mlade. Naime, u tijeku je izrada Gradskog programa za mlade Grada Splita za razdoblje od 2017. do 2020. godine. Sa željom da se što više mladih uključi u izradu ovog iznimno važnog dokumenta, nadolazeći Winning puzzle posvećujemo upravo ovoj temi te Vas pozivamo da se u što većem broju odazovete i pozovete svoje članice i članove na sudjelovanje!

„Mišljenja smo kako društveni položaj mladih u gradu Splitu, u odnosu na sve posebne potrebe i aspekte, zaslužuje dubinsku kvalitativnu i kvantitativnu analizu. Uključivanje mladih je, stoga, imperativ ovom projektu. Uvidi koje će pružiti različiti dionici unutar ovog projekta, prvenstveno sami mladi, usmjeravat će studiju i Program ka pravcu uključivosti i razumijevanja posebnih društvenih zahtjeva i, na kraju, vlastitog pogleda na društvenu ulogu mladih. Na taj način je moguće sustavno pristupiti uključivoj izradi Programa, koji bi s jedne strane realno sagledao i problematizirao sam predmet projekta, ali i pružio realni prostor za unaprjeđenje položaja mladih u Gradu Splitu“, poručuju Matea Karačić i Jelena Šarić iz CEDRA-e Split, koje će Vam predstaviti navedeni projekt te otkriti kako se možete uključiti i konkretno doprinijeti boljoj budućnosti mladih u našem gradu!

Pozivamo, dakle, sve zainteresirane da pridonesu izradi Programa svojim mišljenjem, stavovima, iskustvima i prijedlozima – prva postaja je upravo Winning puzzle, koji će se održati 20. lipnja (ponedjeljak) u 18 h u Caffe Bar Academia (Ruđera Boškovića 27).

Event možete popratiti i na Facebooku-u.