[Video] Poduzetništvo mladih u poljoprivredi

OPG event Pericka
Poduzetništvo mladih u poljoprivredi – budućnost!
20/05/2016
575a7b461e353e342a8b465c
Student Business Academy finale
06/06/2016
prikaži sve

[Video] Poduzetništvo mladih u poljoprivredi

OPG event Pericka

S obzirom na porast interesa mladih za poduzetništvo u poljoprivredi, razvoj poslovanja OPG-ova te prvenstveno bavljenje ekološkom proizvodnjom, Studentski poduzetnički inkubator organizira predavanje i panele pod nazivom "Poduzetništvo mladih u poljoprivredi – budućnost!".

O poduzetništvu mladih u poljoprivredi pričati će nam Ivana Perić i Zvonimir Jukić, koji u Studentskom poduzetničkom Inkubatoru razvijaju svoje poduzetničke ideje u području poljoprivrede.

Nakon naših mladih poduzetnika, na redu su uspješni poljoprivrednici, Deana Miletić (OPG Spara) i Sanja Protić (OPG Protić Sanja) koje će pričati o svojim iskustvima, uspjesima i izazovima u poslu.

Temu "Poljoprivreda u Splitsko-dalmatinskoj županiji" proći ćemo kroz okrugli stol s predstavnicima različitih institucija. Naši gosti su: Danica Poparić-Majić iz HGK, Božo Novaković iz Zadružnog saveza Dalmacije te Marija Roglić, LAG5.

Uspješni eko poljoprivrednici, Frano Moro (OPG Moro) i Vesna Rožić Šibić (ekološko imanje Zogeterra) predstaviti će nam svoja poduzetnička iskustva u poljoprivredi.

Za kraj će nam gđa Mira Krneta iz HBOR-a i g.Boris Pekic (UHY savjetovanje) reći nešto više o mogućnostima financiranja u poljoprivredi.