UNWTO natječaj za startup-e u gastro turizmu u suradnji s kulinarskim centrom iz Baskije

start up
Najčešće pogreške pri pokretanju startupa i kako ih izbjeći?
18/12/2018
analiza hr it industrije4
Domaća IT industrija od 2008. rasla 7 puta brže od BDP-a Hrvatske, ali to i dalje nije dovoljno
11/01/2019
prikaži sve

UNWTO natječaj za startup-e u gastro turizmu u suradnji s kulinarskim centrom iz Baskije

unwto

UNWTO natječaj za startup-e u gastro turizmu već je drugi natječaj kojega je Svjetska turistička organizacija pokrenula, ovoga puta s ciljem prepoznavanja startupa s potencijalom planiranja i promoviranja održivih inovacija u sektoru gastronomije i turizma.

Mogu se prijaviti fizičke i pravne osobe, čiji je proizvod minimalno održiv, s mogućnošću nadogradnje i vizijom održivosti.​ Krajnji rok za dostavu projektnih prijedloga je 5. ožujka 2019. godine, a pet finalista bit će objavljeni na online platformi 1. travnja 2019. godine, dok će 3. svibnja biti poznat pobjednik natjecanja.

Projekti će se ocjenjivati na osnovu inovativnosti, potencijala za razvoj i nadogradnju, s odgovarajućim i predanim timom spremnim na partnerstvo. Dodatni bodovi dobivat će se za održivost prijedloga kao i tehničku ili digitalnu komponentu. Predstavnici finalista će biti pozvani na 5. svjetski forum o gastro turizmu 2019. godine koji će se održati u San Sebastianu u Španjolskoj.  Više o natječaju možete pronaći ovdje