TeamUp Live Vol.2

9
Studentski digitalni HUB: najava edukacija u travnju
29/03/2021
IMG_20210418_160128
Održan četvrti po redu Hack4Split!
20/04/2021
prikaži sve

TeamUp Live Vol.2

TeamUp za web

U suradnji s Lean Startup Hrvatska donosimo vam nastavak TeamUp Live događaja. Nakon uspješno održanog TeamUp Livea koji je rezultirao s četiri izvrsna pitcha i brojnim zadovoljnim sudionicima, odlučili smo organizirati TeamUp Live Vol. 2.

TeamUp Live je jedinstven online događaj koji povezuje osnivače startupa i entuzijastične pojedince u potrazi za timom. TeamUp Live događaji, osim što nude mogućnost za pronalazak suosnivača ili članova tima, odlična su prilika za networking i stvaranje novih poslovnih prilika.

Ukoliko si osnivač startupa, ovo je savršena prilika da na jednostavan i brz način predstaviš svoj projekt i pronađeš svoje prve suradnike, suosnivače ili zaposlenike. Kako bi pitchao projekt i proširio svoj tim klikni ovdje.

Ako želiš sudjelovati na događaju, upoznati se s osnivačima startupa, proširiti mrežu poznanstva i priključiti se postojećem timu prijavi se.

TeamUp Live Vol. 2 održat će se 5. svibnja 2021. u 17:00 h putem Zoom platforme. Događaj je u potpunosti besplatan i dostupan svim sudionicima uz prethodnu registraciju.

Više o projektu i otvorenim prilikama možete pronaći na TeamUp webu.