Studentski digitalni HUB: najava edukacija u prosincu

Dizajn bez naslova (88)
Global Entrepreneurship Week Split 2021.
03/11/2021
CIKLUS EDUKACIJA O DRUŠTVENO-KORISNOM UČENJU (1)
Najava projekta Hack4Split
02/12/2021
prikaži sve

Studentski digitalni HUB: najava edukacija u prosincu

Dizajn bez naslova (93)

Poduzetnički centar Split zajedno sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta u Splitu, u sklopu projekta “Studentski digitalni HUB”, pripremili su novi set radionica i edukacija za studente i mlade. 

Prosinac nam donosi novu temu mjeseca – “3D modeliranje i 3D printanje”.  Računalna grafika danas je toliko napredovala da gotovo i nema aspekta života u kojem se ona ne pojavljuje. 3D modeliranje je sastavnica računalne grafike, a kao tehnika omogućuje pretvaranje matematičkih prikaza u trodimenzionalni objekt. Zadnjih godina  sve  češće  je  korištenje  3D  modela  za  3D  printanje,  kojim  se  dobiva  fizički  proizvod  u  relativno  kratkom  vremena.  Ta  grana  je  još  uvijek  prilično  mlada  i  proći  će  još  neko  vrijeme prije  nego što uđe  u svakidašnju upotrebu.

Stoga vam donosimo 4 radionice iz svijeta 3D modeliranja i 3D printanja:

  • 9. prosinca s početkom u 16:00h, Bojan Čabradi iz tvrtke BeeFactor8.eu na temu “Vizualizirajte ideju u 3D uz Fusion 360, 1. dio”
  • 10. prosinca s početkom u 16:00h, Bojan Čabradi iz tvrtke BeeFactor8.eu na temu “Vizualizirajte ideju u 3D uz Fusion 360, 2. dio”
  • 14. prosinca s početkom u 11:00 h, Nikola Blažević iz tvrtke 3DPrintaj – Mikrotvornica d.o.o. na temu “Osnove za uspješno 3D printanje 1.dio
  • 15. prosinca s početkom u 11:00 h, Nikola Blažević iz tvrtke 3DPrintaj – Mikrotvornica d.o.o. na temu “Osnove za uspješno 3D printanje 2.dio

Sve edukacije održavaju se online preko Zoom platforme.

Svi polaznici koji prođu sve edukacije iz ovog područja dobit će potvrdu za sudjelovanje u vidu digitalno potpisane vjerodajnice sukladno EU Akcijskom planu za digitalno obrazovanje (2021.-2027.).

Prijave za navedene radionice mogu se pronaći poveznici ili na društvenim mrežama Studentskog poduzetničkog inkubatora.

Projekt “Studentski digitalni HUB” je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se kroz cijelu 2021. godinu.