Studentski digitalni HUB: najava edukacija u kolovozu

7
Studentski digitalni HUB: najava edukacija u lipnju
20/05/2021
Spring 2022  Split, Croatia WEB
Silicon Castles Split: radionice Design Thinkinga pod nazivom “Game of Diamonds”
01/09/2021
prikaži sve

Studentski digitalni HUB: najava edukacija u kolovozu

5

Poduzetnički centar Split zajedno sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta u Splitu, u sklopu projekta “Studentski digitalni HUB”, pripremili su novi set radionica i edukacija za studente i mlade. 

Kolovoz nam donosi novu temu mjeseca – “Pisanje projektnih prijedloga i upravljanje projektima”Posljednjih godina je posebno razvijena svijest o tome kako je uspješnost izvođenja projekata temelj kvalitetnog i uspješnog poslovanja. Uloga projektnog menadžmenta iz dana u dan sve je značajnija i kontinuirano raste jer projektni menadžment pruža okvir za optimalno pretvaranje ideje (inovacije) u konačni proizvod neovisno o grani industrije. U današnje vrijeme nemoguće je zamisliti postizanje bilo koje poslovne promjene ili pothvata bez jasno definiranog plana, organizacije i kontrole jer se danas većina poslovanja u tvrtkama odvija putem projekta. Vještine voditelja projekata koji sudjeluju u procesu planiranja, provedbe i izvještavanja o njihovim statusima od ključne su važnosti za optimizaciju poslovanja.

Pripremili smo vam set od 4 edukacije u području projektnog menadžmenta:

  • 11. kolovoza u 10:00 h, Dragan Planjanin, voditelj projekata na temu “Vođenje projekata u autoindustriji”
  • 12. kolovoza u 10:00h, Tereza Begović-Gudelj iz J.U. Rera SD, na temu “Od ideje do EU projekta”
  • 17. kolovoza u 16:30 h, Ivan Bilić iz Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova, na temu “Provedba projekta financiranog EU sredstvima”
  • 23. kolovoza u 17:00h , Gabrijela Medunić-Orlić iz Udruge Sunce Split, na temu “Priprema projektnog prijedloga i pregled projektnog ciklusa”

Sve edukacije održavaju se online preko Zoom platforme.

Svi polaznici koji prođu sve edukacije iz ovog područja dobit će potvrdu za sudjelovanje u vidu digitalno potpisane vjerodajnice sukladno EU Akcijskom planu za digitalno obrazovanje (2021.-2027.).

Prijave za navedene radionice mogu se pronaći na društvenim mrežama Studentskog poduzetničkog inkubatora.

Projekt “Studentski digitalni HUB” je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se kroz cijelu 2021. godinu.