Tribina „Startup naopako!”

960 512 finance
START-UP | Finance
13/04/2016
960 512 wordpress
WORDPRESS RADIONICA
22/04/2016
prikaži sve

Tribina „Startup naopako!”

naopako21

Gradska knjižnica Marka Marulića Split u suradnji sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom organizira u utorak 26.04. u 18h u Velikoj dvorani knjižnice tribinu "Startup naopako!".

U Velikoj dvorani Gradske knjižnice Marka Marulića održati će se tribina o poslovnim neuspjesima. Cilj je događanja potaknuti na proces edukacije kroz predstavljanje vlastitih poslovnih neuspjeha. Veliki broj poduzetnika, unatoč zahtjevima tržišne kulture u kojoj živimo, zapravo ne uspijeva iz prvog pokušaja. U fokusu tribine stoga će biti neiskustvo, strah,promašaji, problemi i dileme koje nas često prate na putu prema uspjehu. Pitanja o neuspjehu su posebno inducirana i raširena tijekom obrazovanja, među srednjoškolskom i studentskom populacijom kao najosjetljivijim društvenim kontingentom, ali i nezaposlenima od kojih se često, ako ne i uvijek očekuje da sebi kreiraju radna mjesta. Inicijativa predstavljanja vlastitih poduzetničkih neuspjeha, globalni je pokret u čitavom svijetu koji je pokazao da se kroz ovakvu vrstu dijaloga može naučiti više nego kroz uobičajenu priču o uspjehu.

Gosti: Mateo Perak i Antonio Perić, softverski inženjeri i uspješni poduzetnici u razvoju internet i mobilnih tehnologija
Moderator: Lana Ugrčić, voditeljica Studentskog poduzetničkog inkubatora

Event možete popratiti i na Facebooku-u.