Split postaje dijelom Startup City Guide-a!

data_mining SPI web
DATA MINING – Uvod u rudarenje podataka
05/05/2016
winnpuzzlecover
Winning puzzle: Izvori financiranja u udrugama
16/05/2016
prikaži sve

Split postaje dijelom Startup City Guide-a!

CiGV5eGUUAU2Ppb

Ušli smo u odličan tjedan za lokalnu i regionalnu startup scenu – Split je upravo postao jedan od gradova na karti projekta Startup City Guide , koji čitavom svijetu predstavlja žarišta europske startup zajednice!

Ovaj projekt pod okriljem StartUs magazina sastavni je dio mreže StartUs, pokrenute u svrhu boljeg povezivanja i upoznavanja rastuće europske startup zajednice. Split će tako, uz Zagreb, biti jedini hrvatski grad zastupljen na ovom sve poznatijem pregledniku gradova najpovoljnijih za uključivanje u vibrantnu zajednicu. Navedena mreža korisnicima i svim zainteresiranim pojedincima nudi priliku za pronalazak poslova u vodećim europskim startupovima, objavljivanje oglasa za posao, koji će sigurno biti isporučeni ciljanoj publici, kao i upoznavanje novih, zanimljivih istomišljenika i potencijalnih poslodavaca. Također, ovdje je moguće pronaći sve informacije o izvorima financija, inkubatorima, akceleratorima i prostorima za coworking u ostalim europskim gradovima. Tu je i pregled nadolazećih seminara, predavanja, konferencija i sličnih događaja, kao i dnevno osvježavani pregled vijesti i zanimljivosti iz startup svijeta.

Ulaskom na StartUs platformu, investitori, entuzijasti i poslodavci upoznat će Split kao perspektivnu sredinu za čitav IT sektor.

Kliknite na LINK i pročitajte splitski vodič kroz startupe! .