Prijavi se na Hack4Split 2022 i učini svoju zajednicu boljim mjestom za život!

info sat
Najava Hack4Split Info sata
01/03/2022
h4s after
Održan Hack4Split 2022: pregršt talenta i dobrih ideja došlo do izražaja
11/04/2022
prikaži sve

Prijavi se na Hack4Split 2022 i učini svoju zajednicu boljim mjestom za život!

hack4split

Ostalo je još malo do završetka prijava za ovogodišnji društveni hackathon Hack4Split, točnije prijave završavaju 26. ožujka u 23:59!

Pozivamo sve zainteresirane, neovisno o obrazovanju i zanimanju, da se prijave na hackathon i doprinesu rješavanju problema u našoj lokalnoj zajednici, a sve to kroz prizmu UN ciljeva održivog razvoja. Hack4Split je dvodnevno natjecanje usmjereno rješavanju društvenih problema te osmišljavanju društvenih inovacija i društveno korisnih rješenja. 

Rješenje koje želite razviti može biti društveno-korisnog, humanističkog, tehnološkog ili inženjerskog karaktera, dakle nema ograničenja niti unaprijed postavljenog okvira, bitno je samo da se primjenom doprinosti postizanju jednog od UN ciljeva održivog razvoja.

Imate li ideju koja bi unaprijedila život u zajednici, ali nemate tim ili platformu za prezentirati svoju ideju? Možda se želite angažirati oko rješenja nekog od gorućih problema vaše lokalne zajednice. Upoznajte se s raznim UN ciljevima održivog razvoja i prijavite se na Hack4Split. Prijave se vrše putem poveznice https://forms.gle/Mie1U38xxMbycaZi7

Najbolje timove očekuju razne korisne nagrade i novčani fond za daljnji razvoj, a organizaciju hackathona su sponzorstvom poduprijeli Dobar tek, Wolt, ZIP Line Split, SmartNinja Hrvatska, Mirakul edukacijski centar, OTP banka d.d. i The Daltonist Craft Bar.

Hack4Split će se održati 9. i 10. travnja, a organiziraju ga Poduzetnički centar Split zajedno sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta u Splitu. Partneri u organizaciji su Ensoco, Split Tech City i Digital Nomad Associaton Croatia.