Panel rasprava na temu „Cirkularna ekonomija, obnovljivi izvori energija i ekonomska neovisnost“

CIKLUS EDUKACIJA O DRUŠTVENO-KORISNOM UČENJU (1)
Najava projekta Hack4Split
02/12/2021
Dizajn bez naslova - 2022-01-11T144657.212
Hack4Split aktivnosti u siječnju
03/01/2022
prikaži sve

Panel rasprava na temu „Cirkularna ekonomija, obnovljivi izvori energija i ekonomska neovisnost“

Dizajn bez naslova (6)

 

Europe Direct Split s podrškom Europskog dokumentacijskog centra u Splitu u četvrtak 16. prosinca 2021. s početkom u 09:30 sati u Svečanom amfiteatru u zgradi Ekonomskog fakulteta organizira panel raspravu na temu Cirkularna ekonomija, obnovljivi izvori energija i ekonomska neovisnost“Na panel raspravi će sudjelovati mr. sc. Martin Bućan (Splitsko-dalmatinska županija), Aljoša Pleić (OIE Hrvatska) te Maja Jurišić (Pokret otoka), a raspravu će moderirati izv. prof. dr. sc. Josipa Višić s Ekonomskog fakulteta.

Pozivaju se zainteresirani studenti da na niže navedenoj poveznici potvrde svoje sudjelovanje s obzirom da je zbog epidemioloških mjera maksimalan broj studenata ograničen na 40.

Link za prijavu:
https://efsthr-my.sharepoint.com/:x:/g/personal/jvisic_efst_hr/ETH-0aeAaz5JmtoVYVH0XNEBcWJ-dNOV0Vu4tXO9Ryx2mg?e=zdRpqV

Svi sudionici panel rasprave dobit će potvrdu o sudjelovanju, stoga se studenti mole da se prije početka panel rasprave, tj. od 09:00 sati registriraju na ulazu u Svečani amfiteatar. Ujedno, studenti Sveučilišta u Splitu u zgradu Ekonomskog fakulteta mogu ući uz predočenje X-ice kako bi potvrdili status studenta te uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.