Otvorene prijave za SPI

hbor
Radionica 7 koraka do kredita
30/11/2015
Untitled design
Kako plasirati svoju ideju na američko tržište
14/12/2015
prikaži sve

Otvorene prijave za SPI

EF (Custom)

Budi i ti dio splitskog Studentskog poduzetničkog inkubatora!

 

Na Ekonomskom fakultetu u Splitu otvoren je Studentski poduzetnički inkubator za studente Sveučilišta u Splitu. Osmišljen je nakon pet generacija uspješno održanih Poduzetničkih Akademija Ekonomskog fakulteta, šestotjednog programa za  studente Sveučilišta koji kroz edukacije o poduzetništvu i praktičan rad na idejama uvodi mlade u poslovni svijet te ih uči kako napraviti uspješan poslovni plan. Ekonomski fakultet u Splitu započeo je ideju za Inkubator kako bi studenti kroz cijelu akademsku godinu imali priliku za razvoj svojih poslovnih modela, ne samo za vrijeme trajanja programa Poduzetničke Akademije.   Ciljne skupine su studenti i diplomanti, od kojih neki već imaju definirane vlastite poduzetničke ideje. SPI će studentima kroz različite edukacije i radionice pružiti uvid u proces realiziranja poduzetničke ideje te pomoći u područjima marketinga, financija i upravljanja. Ukupna vrijednost projekta iznosi 302.450,00 kn. Projekt je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013., s 288.047,61 kuna.

Što studenti dobivaju?

  • Korištenje tehnički opremljenog coworking prostora za sve članove inkubatora
  • Mentorska podrška u razvoju poslovnih modela i projekata
  • Edukacije i radionice
  • Networking eventi
  • Poslovno savjetovanje
  • Pohađanje Student Business Academy programa
  • Podrška i priprema za nacionalna i međunarodna natjecanja
  • Sudjelovanje na međunarodnom poduzetničkom kampu Summer Jam Croatia

 

Prijave za prvu grupu polaznika SPI-a trenutno su otvorene te traju do 20.12.2015. Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti ovdje.
Studenti koji prođu proces selekcije temeljem zaprimljenih prijava, idu na individualnu procjenu i orijentacijski razgovor nakon čega s kolegama započinju poslovne edukacije. Svim članovima biti će osigurana mentorska podrška putem SPi platforme za vrijeme i nakon razvoja njihovih poslovnih modela.

Informacije o budućim aktivnostima možete pratiti na našoj Facebook stranici SPI-a te na web stranici