Otvorene prijave za SPI!

g
Globalizacija i klimatske promjene kao poticaj za razvoj lokalnih poslovnih mogućnosti
11/02/2016
compete
Natjecanja – iskoristi priliku!
02/03/2016
prikaži sve

Otvorene prijave za SPI!

SPI_rollup 200x85_print

Prijavi se na Student Business Academy i postani dio Studentskog poduzetničkog inkubatora u Splitu!

 

U studenom 2015. na Ekonomskom fakultetu u Splitu otvoren je Studentski poduzetnički inkubator za sve studente Sveučilišta, kroz kojeg mladi imaju pristup tehnički opremljenom coworking prostoru, te dobivaju mentorsku podršku u razvoju svojih poslovnih modela i projekata. Osim prostora i mentora, imaju različite edukacije i radionice, networking evente, poslovno savjetovanje i podršku i pripremu za nacionalna i međunarodna natjecanja.

SPI prima nove članove jednom po semestru, te su trenutno u tijeku prijave za ljetni semestar. Studenti koji se prijave imati će priliku sudjelovati u programu Student Business Academy.

Zašto sudjelovati u programu Student Business Academy?

Sudionici će uz mentore (profesore i poduzetnike) naučiti kako kritički sagledati svoj poslovni plan, kako razviti svoju ideju te će imati konstantnu podršku mentora u daljnjoj realizaciji njihovih projekata. Studenti će kroz program naučiti kako razviti i implementirati svoju ideju, te će dobiti znanja iz različitih područja važnih za razvitak poslovanja (financije, marketing, rad s klijentima, menadžment i drugi). Trajanje programa je 6 tjedana, nakon čega studenti koji uspješno završe program nastavljaju rad s mentorima unutar Studentskog poduzetničkog inkubatora.

SBA program

  • Introduction/Entrepreneurship idea generation
  • Feasibility competition analysis
  • Entrepreneurial marketing
  • Financial management
  • Management organization
  • Pitch presentation

Početak programa: U tjednu 14. – 20.03.

 

Kako se prijaviti?

Prijave za drugu grupu polaznika SPI-a trenutno su otvorene te traju do 10.03.2016. Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti ovdje.
Studenti koji uspješno završe program SBA, mogu kroz inkubator razvijati dalje svoje projekte. Svim članovima biti će osigurana mentorska podrška putem SPi platforme za vrijeme i nakon razvoja njihovih poslovnih modela.

Informacije o budućim aktivnostima možete pratiti na našoj Facebook stranici SPI-a te na web stranici