Najava Hack4Split Info sata

Hack4Split vizual
Otvorene prijave za društveni hackathon Hack4Split!
15/02/2022
hack4split
Prijavi se na Hack4Split 2022 i učini svoju zajednicu boljim mjestom za život!
21/03/2022
prikaži sve

Najava Hack4Split Info sata

info sat

Ususret Hack4Split društvenom hackathonu koji će se održati 9. i 10. travanja u SPINIT inkubatoru, čekuju nas i dva Info sat događaja – prilika za sve zainteresirane sudionike koji žele dobiti više informacija o samom natjecanju!

Info sat događaji održat će se 14. i 21. ožujka s početkom u 17:00h, oba online preko Zoom platforme. Tijekom Info sat događaja bit će dvije paralelne sesije – na hrvatskom i na engleskom jeziku, kako bi svim zainteresiranim sudionicima, kako lokalnim tako i digitalnim nomadima, dali kvalitetan uvit u format i sadržaj hackathona.

Prijave na Info sat događaje vrše se preko poveznice https://forms.gle/DG27TCz3L9naHCHy6 , a svi prijavljeni će dan prije održavanja dobiti na e-mail poveznice za pristup Zoom-u.

Da podsjetimo – Hack4Split je dvodnevno natjecanje (hackathon) usmjereno rješavanju društvenih problema te osmišljavanju društvenih inovacija. Okuplja pojedince specifičnih znanja, neovisno o obrazovanju i zanimanju,  koji pronalaze rješenja za probleme u svojoj lokalnoj zajednici, a u skladu s UN-ovim ciljevima održivog razvoja. Kroz natjecanje se želi mlade osobe potaknuti da postanu aktivni članovi svoje zajednice, da se upoznaju s potrebama i problemima u svojoj zajednici i okolišu te se angažiraju na njihovom rješavanju.

Imate ideju kojom želite doprinijeti razvoju lokalne zajednice? Prijave se vrše putem poveznice https://forms.gle/Mie1U38xxMbycaZi7 a otvorene su do 26. ožujka 2022.

Hackathon Hack4Split se provodi u sklopu projekta financiranog sredstvima Europskih snaga solidarnosti i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.