Najava edukacija Smart Youth projekta u svibnju

STUP
Otvorene prijave za volontiranje u Studentskom poduzetničkom inkubatoru
09/05/2023
prikaži sve

Najava edukacija Smart Youth projekta u svibnju

International (1)

U sklopu projekta Smart Youth održavaju se edukacije iz područja pametno stanovanje kroz koje ćemo ugostiti stručnjake iz privatnog sektora, javnog sektora i neprofitnih organizacija koji će na primjeru svojih projekata i aktivnosti predstaviti kako oni doprinose primjeni IoT tehnologija i stvaranju pametnih gradova.

Cilj projekta je da mladi postanu aktivni i ‘pametni’ građani, te da se što više mladih osoba uključi u kreiranje rješenja u domeni pametnih tehnologija i digitalizacije koji će doprinijeti razvoju lokalne infrastrukture i povećanju gospodarske aktivnosti.

U svibnju nas očekuju dvije edukacije:

1) “Pametnim projektiranjem do pametnih sustava automatizacije” 29. svibnja s početkom u 14:15 h, edukaciju će održati Petra Mesarić CEO tvrtke SmartWay.

2) “Nove dimenzije sigurnosti: Pametni domovi i usluge kućne sigurnosti za moderno doba” 31. svibnja s početkom u 14:15h, edukaciju će održati Matija Matijavec Co-founder i CTO  startup-a Zuluhood.

Prijaviti se možete OVDJE.

Edukacije se održavaju online, preko Zoom platforme. Svi prijavljeni dobit će poveznice za edukacije dan prije održavanja.

Svi polaznici koji slušaju edukacije iz ovog ciklusa dobiti će Europass potvrdu za sudjelovanje. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se od 1. lipnja 2022. do 31. svibnja 2023.