Najava edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja u listopadu kroz projekt AktivniST

1
Najava edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja u rujnu kroz projekt AktivniST
12/09/2022
Dizajn bez naslova (20)
Studentski rad u Studentskom poduzetničkom inkubatoru!
17/10/2022
prikaži sve

Najava edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja u listopadu kroz projekt AktivniST

Dizajn bez naslova (21)

U sklopu projekta AktivniST u listopadu nastavljamo sa ciklusom edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja kroz koje ćemo ugostiti razne stručnjake iz privatnog sektora, javnog sektora i neprofitnih organizacija koji će na primjeru svojih projekata i aktivnosti predstaviti kako oni doprinose, a kako svi mi to možemo doprinijeti, ostvarivanju UN Ciljeva održivog razvoja unutar područja u kojem djeluju i posluju. Cilj ciklusa edukacija je približiti mladima načine kako kroz poduzetništvo i društveni angažman možemo doprinijeti ostvarivanju UN ciljeva održivog razvoja do 2030. godine te ih potaknuti na aktivno građanstvo i doprinos rješavanju problema lokalne zajednice.

U listopadu nas očekuju tri edukacije:

1) unutar Cilja 13 – Odgovor na klimatske promjene, 27. listopada u 18:00h, edukaciju će održati Zvonimir Jukić iz UniCompoST-a, na temu “Razvoj rješenja za gospodarenje otpadom i kružnu ekonomiju u funkciji održivog razvoja”.

2) unutar Cilja 14 – Očuvanje vodenog svijeta, 26. listopada u 18:00h , edukaciju će održati Kristina Odžak iz Oceanusa na temu “SeaID i očuvanje vodenog svijeta”.

3) unutar Cilja 15 – Očuvanje života za zemlji, 20. listopada u 17:00h , edukaciju će održati Josip Popčević iz Cornute na temu “Solitarne pčele oprašivači kao napredno rješenje oprašivanja voćnjaka i vrtova”.

Radionice se održavaju online, preko Zoom platforme. Svi prijavljeni dobit će poveznice za edukacije dan prije održavanja. Prijave se vrše preko poveznice – https://forms.gle/5hdzxjrfQuJG9pvi7

Svi polaznici koji prođu sve radionice iz ovog ciklusa dobiti će Europass potvrdu za sudjelovanje.

Edukacije se održavaju u sklopu projekta “AktivniST”, sufinanciranog sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.