Najava edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja u lipnju kroz projekt AktivniST

1
Najava edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja kroz projekt AktivniST
02/05/2022
1
Najava edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja u srpnju kroz projekt AktivniST
01/07/2022
prikaži sve

Najava edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja u lipnju kroz projekt AktivniST

1

U sklopu projekta AktivniST u lipnju nastavljamo sa ciklusom edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja kroz koje ćemo ugostiti razne stručnjake iz privatnog sektora, javnog sektora i neprofitnih organizacija koji će na primjeru svojih projekata i aktivnosti predstaviti kako oni doprinose, a kako svi mi to možemo doprinijeti, ostvarivanju UN Ciljeva održivog razvoja unutar područja u kojem djeluju i posluju. Cilj ciklusa edukacija je približiti mladima načine kako kroz poduzetništvo i društveni angažman možemo doprinijeti ostvarivanju UN ciljeva održivog razvoja do 2030. godine te ih potaknuti na aktivno građanstvo i doprinos rješavanju problema lokalne zajednice.

U lipnju nas očekuju tri edukacije:

1) unutar Cilja 3 – Zdravlje i blagostanje, 9. lipnja s početkom u 16:00h edukaciju će održati Tihana Petričević iz Silver Technologies, startupa u području zdravstva, na temu “Nosive tehnologije u zdravstvu – Silver monitor case study”.

2) unutar Cilja 4 – Kvalitetno obrazovanje, 7. lipnja s početkom u 16:00h edukaciju će održati dr.sc. Ana Skledar Matijević iz Instituta za razvoj obrazovanja na temu “Javne politike visokog obrazovanja”.

3) unutar Cilja 5 – Rodna ravnopravnost, 30. lipnja s početkom u 17:00h edukaciju će održati Josip Grgić iz ureda Pravobraniteljice za ravnopravnost spolova i Petra Kontić iz udruge Udruga B.a.B.e.

Prijaviti se možete preko poveznice – https://forms.gle/PHQSt7RQzTBCF12y6 Radionice se održavaju online, preko Zoom platforme. Svi prijavljeni dobit će poveznice za edukacije dan prije održavanja

Svi polaznici koji prođu sve radionice iz ovog ciklusa dobiti će Europass potvrdu za sudjelovanje.

Projekt AktivniST sufinanciran je sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Republike Hrvatske.