Najava edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja u kolovozu kroz projekt AktivniST

2
Najava projekta “Smart Youth”
18/07/2022
2
Najava edukacija u kolovozu kroz projekt Smart Youth
16/08/2022
prikaži sve

Najava edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja u kolovozu kroz projekt AktivniST

1

U sklopu projekta AktivniST u kolovozu nastavljamo sa ciklusom edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja kroz koje ćemo ugostiti razne stručnjake iz privatnog sektora, javnog sektora i neprofitnih organizacija koji će na primjeru svojih projekata i aktivnosti predstaviti kako oni doprinose, a kako svi mi to možemo doprinijeti, ostvarivanju UN Ciljeva održivog razvoja unutar područja u kojem djeluju i posluju. Cilj ciklusa edukacija je približiti mladima načine kako kroz poduzetništvo i društveni angažman možemo doprinijeti ostvarivanju UN ciljeva održivog razvoja do 2030. godine te ih potaknuti na aktivno građanstvo i doprinos rješavanju problema lokalne zajednice.

U kolovozu nas očekuju dvije edukacije:

1) unutar Cilja 8 – Dostojanstven rad i gospodarski rast, 10. kolovoza s početkom u 17:00 h edukaciju će održati Ivan Božić upravitelj zadruge Humana Nova, na temu “Zapošljavanje društveno marginaliziranih skupina kroz zbrinjavanje i obradu tekstilnog otpada”.

2) unutar Cilja 9 – Izgraditi izdržljivu infrastrukturu, promovirati uključivu i održivu industrijalizaciju i poticati inovativnost, u drugoj polovici kolovoza, edukaciju će održati Ivan Mrvoš iz tvrtke Include na temu “Zelene i pametne tehnologije za održivu i inovativnu zajednicu”.

Prijaviti se možete preko poveznice – https://forms.gle/PqhhJs7KueXHgr2X6 Radionice se održavaju online, preko Zoom platforme. Svi prijavljeni dobit će poveznice za edukacije dan prije održavanja

Svi polaznici koji prođu sve radionice iz ovog ciklusa dobiti će Europass potvrdu za sudjelovanje.

Projekt AktivniST sufinanciran je sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Republike Hrvatske.