Najava edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja kroz projekt AktivniST

h4s after
Održan Hack4Split 2022: pregršt talenta i dobrih ideja došlo do izražaja
11/04/2022
1
Najava edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja u lipnju kroz projekt AktivniST
31/05/2022
prikaži sve

Najava edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja kroz projekt AktivniST

1

U sklopu projekta AktivniST započinjemo sa ciklusom edukacija o UN Ciljevima održivog razvoja kroz koje ćemo ugostiti razne stručnjake iz privatnog sektora, javnog sektora i neprofitnih organizacija kojo će na primjeru svojih projekata i aktivnosti predstaviti kako oni doprinose, a kako svi mi to možemo doprinijeti, ostvarivanju UN Ciljeva održivog razvoja unutar područja u kojem djeluju i posluju. Cilj ciklusa edukacija je približiti mladima načine kako kroz poduzetništvo i društveni angažman možemo doprinijeti ostvarivanju UN ciljeva održivog razvoja do 2030. godine te ih potaknuti na aktivno građanstvo i doprinos rješavanju problema lokalne zajednice.

U svibnju nas očekuju dvije edukacije:

1) unutar Cilja 1 – Svijet bez siromaštva, 12. svibnja s početkom u 18:00h edukaciju će održati Nedjeljko Marković iz Hrvatske mreže protiv siromaštva na temu “Socijalna ulaganja za društvo jednakih šansi”

2) unutar Cilja 2 – Svijet bez gladi, 26. svibnja s početkom u 16:00 h edukaciju će održati Lucija Iličić iz udruge Mladi protiv gladi na temu “Što je to glad i je li ona samo fizička?”

Prijaviti se možete preko poveznice – https://forms.gle/pDPSxeWMezQGFwBK9 Radionice se održavaju online, preko Zoom platforme. Svi prijavljeni dobit će poveznice za edukacije dan prije održavanja

Svi polaznici koji prođu sve radionice iz ovog ciklusa dobiti će Europass potvrdu za sudjelovanje.

Projekt AktivniST sufinanciran je sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Republike Hrvatske.