Kako dokazati i financirati inovativni koncept – do 500 000 kuna bespovratnih sredstava

Radionica
RADIONICA: Crowfunding – mogućnosti za inovativne projekte
06/05/2019
STup!
SPI projekti
24/10/2019
prikaži sve

Kako dokazati i financirati inovativni koncept – do 500 000 kuna bespovratnih sredstava

ddd

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG–BICRO) otvorila je Javni poziv za dostavu projektnih prijava za sufinanciranje istraživačko-razvojnih projekata za poduzetnike kroz Program provjere inovativnog koncepta (Proof of Concept).

Cilj Programa je podrška inovacijama u ranoj fazi istraživanja kako bi se osigurao pred-komercijalni kapital za tehničku i komercijalnu provjeru inovativnog koncepta te jačanje kapaciteta i sposobnosti privatnog sektora za istraživanje, razvoj i inovacije.

Program je osmišljen kako bi poduzetnicima pružio mogućnost provjere može li se njihov rezultat istraživanja, novo-osmišljeni proces ili tehnologija realizirati te ima li potencijalno komercijalnu primjenu. Namijenjen je sufinanciranju prihvatljivih pred-komercijalnih aktivnosti inovativnih znanstveno-poduzetničkih projekata koji se nalaze u početnoj fazi razvoja novih proizvoda, usluga i tehnoloških procesa.

Prihvatljivi projekti sufinancirat će se u iznosu od minimalno 100.000 kn do najviše 500.000 kn i u trajanju do najviše 12 mjeseci. Rok za dostavu projektnih prijava je 2. rujna 2019. u 23:59:59 sati.

Više informacija o samom pozivu pronađite ovdje: https://hamagbicro.hr/otvoren-javni-poziv-poc8/ 

Kako bi se zainteresirane prijavitelje upoznalo s natječajem te pružile sve potrebne informacije o postupku prijave, Ured za projekte i transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu, jedan od Prepoznatih centara PoC programa, organizira informativnu radionicu na kojoj će se razjasniti točke:
• Uvjeti natječaja
• Kako napisati projekt?
• Najčešće greške natjecatelja (korisnika)

Radionica će se održati u četvrtak 30. svibnja u 12 sati u multifunkcionalnoj dvorani Sveučilišne knjižnice (Ruđera Boškovića 31, sjeverna zgrada, 2. kat) u trajanju od 1 sat.

Prijava na radionicu je obvezna, a broj sudionika ograničen stoga Vas molimo da se prijavite što prije na poveznici: https://forms.gle/pDVcEs7vmXtkPTua6

Za sva potencijalna pitanja slobodno nas kontaktirajte na mail: poc@utt.unist.hr