STup! 2019

fotka_motiv
Motivacija zaposlenika: umjetnost ili znanost?
18/03/2019
Radionica
RADIONICA: Crowfunding – mogućnosti za inovativne projekte
06/05/2019
prikaži sve

STup! 2019

Studentski Poduzetnički Inkubator u Splitu, organizira međunarodno sveučilišno natjecanje za startupove – STup! 2019. Split će 20. i 21. svibnja postati europski centar inovacija, gdje će se izabrani startupi predstaviti u svečani amfiteatar Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu te boriti za nagradu „Najbolji sveučilišni startup 2019.“ i put u Istanbul na World Business Angels Investment Forum 2020.

STup! se organizira u suradnji sa Middlesex University London (UK) i Universidad de Malaga (ŠPA), a uz potporu već spomenutog WBAF.

Glavni cilj manifestacije je pružiti podršku studentskim startupima te dati priliku mladim poduzetnicima da svojom inovacijom osiguraju pažnju investitora i globalne startup scene.

Tijekom manifestacije, osim natjecanja, gosti će imati priliku slušati i iznimna predavanja međunarodnih stručnjaka u području inovativnih tehnologija i investicija.

STup! će okupiti lokalne i internacionalne IT startupe, poduzetnike, tvrtke, predstavnike akceleratora i inkubatora te investitore iz regije i šire – pridružite nam se!

Za više informacija kontaktirajte nas na službeni mail spi@efst.hr, posjetite našu web stranicu www.stup.efst.hr ili nas popratite na društvenim mrežama – Facebook, Instagram i Twitter.