Studentski digitalni HUB: najava edukacija u studenom

BUDI I TI DIO STUDENTSKOG PODUZETNIČKOG INKUBATORA!
Budi i ti dio Studentskog poduzetničkog inkubatora – mjesta za sve poduzetne i proaktivne studente Sveučilišta u Splitu!
01/10/2021
Dizajn bez naslova (88)
Global Entrepreneurship Week Split 2021.
03/11/2021
prikaži sve

Studentski digitalni HUB: najava edukacija u studenom

2

Poduzetnički centar Split zajedno sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta u Splitu, u sklopu projekta “Studentski digitalni HUB”, pripremili su novi set radionica i edukacija za studente i mlade.

Studeni nam donosi novu temu mjeseca – “Izrada kvalitetnog životopisa i molbe za posao”. Ciklus radionica održati će mr. sc. Maja Frapporti-Roglić, profesorica psihologije, koja radi u CISOK-u – Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri. Niz godina bavi se individualnim i grupnim karijernim savjetovanjem studenata, nezaposlenih, učenika osnovnih i srednjih škola i njihovih roditelja, te zaposlenih koji razmišljaju o promjeni u karijeri, odnosno izboru karijere. Drži radionice o strategijama donošenja karijernih odluka, procjene vlastitih potencijala, socijalnim vještinama važnima za uspjeh u svijetu rada, komunikacijskim vještinama, samomotiviranju itd.

Očekuju nas 4 edukacije, i to:

  • 8.11.2021. s početkom u 13:00h, “Izrada kvalitetnog životopisa”Na radionici koju će održati mr. sc. Maja Frapporti – Roglić, profesorica psihologije i viša savjetnica u Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri, saznajte kako postići da se u moru životopisa koji stignu poslodavcu na stol, istakne upravo vaš. Životopis je vaša „poslovna osobna iskaznica“, na temelju koje poslodavac počinje graditi svoj dojam o vama kao kandidatu za radno mjesto. Zato treba znati kako ga kvalitetno napisati!
  • 9.11.2021. s početkom u 13:00h, “Kako napisati dobru molbu za posao i motivacijsko pismo”Što sve treba, a što ne treba ući u sadržaj kvalitetne molbe za posao, i čemu ona zapravo služi? Koja je razlika između molbe i motivacijskog pisma? Koje greške treba izbjeći i koja su „zlatna pravila“ pisanja pisma, odnosno molbe? Saznajte na radionici koju će održati stručnjakinja za savjetovanje o karijeri mr. sc. Maja Frapporti – Roglić, profesorica psihologije.
  • 10.11.2021. s početkom u 13:00h, “Koji individualni potencijali čine  kvalitetnog kandidata za posao?”Kakve buduće zaposlenike poslodavci traže? Koje od tih osobina imate, a na kojima bi bilo dobro malo i poraditi? Saznajte na radionici. Imat ćete priliku i osvijestiti što vi očekujete od budućeg radnog mjesta i na kojim biste poslovima ostvarili svoje pune potencijale, te zadovoljni odlazili kući na kraju radnog dana.
  • 11.11.2021. s početkom u 13:00h, “Priprema za razgovor u procesu zapošljavanja”Kako izgleda proces intervjuiranja I što vas sve može “zadesiti” na razgovoru za posao, saznajte na našoj radionici koju će održati mr. sc. Maja Frapporti – Roglić, profesorica psihologije i viša savjetnica u Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri, koja je putem svojih radionica i individualnim radom pomogla brojnim, sada sretno zaposlenim bivšim tražiteljima posla. Dobro se pripremite na ovoj radionici i „zabljesnite“ na sljedećem razgovoru za posao! 

Sve edukacije održavaju se online preko Zoom platforme.

Svi polaznici koji prođu sve edukacije iz ovog područja dobit će potvrdu za sudjelovanje u vidu digitalno potpisane vjerodajnice sukladno EU Akcijskom planu za digitalno obrazovanje (2021.-2027.).

Prijave za navedene radionice mogu se pronaći na društvenim mrežama Studentskog poduzetničkog inkubatora.

Projekt “Studentski digitalni HUB” je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se kroz cijelu 2021. godinu.